skip to Main Content

Reachtruckcursussen

Op onze ruime trainingslocatie in Duiven bieden wij diverse 1-daagse Reachtruckcursussen aan. Tijdens deze trainingen worden alle aspecten belicht, die van belang zijn om veilig te werken met de Reachtruck.

Varianten

  1. SOOB|STL: er zijn branchespecifieke subsidies mogelijk via SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Transport en Logistiek. Wij vertellen u graag hoe u hiervan gebruik kunt maken bij het volgen van de variant STL Veiligheidscertificaat Reachtruck (telt ook mee voor de Code 95).
  2. Code 95: volgt u de Reachtruckcursus of de opfriscursus (Verlenging) om uw (na)scholingsuren voor de Code 95 te behalen, dan volstaat een basiscursus of herhalingscursus Reachtruck. U ontvangt een Veiligheidscertificaat Reachtruck van VTA Nederland.
  3. Maatwerk: u wilt veilig kunnen werken met de Reachtruck, maar hebt al enige kennis, of u hebt juist extra aandacht nodig. Dan verzorgen wij graag een training op maat, in uw tempo. U ontvangt een Veiligheidscertificaat Reachtruck van VTA Nederland.

Schrijf u online in voor onze Reachtruckcursus (willekeurig welke, maar wel op de door u gewenste dag). Wij nemen binnen 2 dagen telefonisch contact met u op om de gewenste variant te bespreken. Daarna wordt uw inschrijving ingedeeld in de juiste rubriek en het juiste niveau.