skip to Main Content

Trainingen van VTA Nederland

Om veilig te kunnen werken moet aan een aantal randvoorwaarden worden voldaan. Door de werkgever, maar ook door de werknemer. Certificering en scholing vormen daarbij een belangrijke factor. Als u kennis en vaardigheden op peil houdt met trainingen en (herhalings)cursussen van VTA Nederland, verhoogt u de kwaliteit én veiligheid binnen uw organisatie!

VTA Nederland: gecertificeerde cursussen en maatwerk

VTA Nederland verzorgt al meer dan 25 jaar toptrainingen op logistiek gebied, industriebreed. Of het nu gaat om een reguliere training, een Code 95-cursus, een variant of een maatwerkopleiding … wij helpen u uw organisatie veiliger te maken. Alle trainingen zijn compleet verzorgd, inclusief lesmateriaal, eventuele certificaten en examens (ADR).

Flexibel

Wij organiseren onze trainingen veelal maandelijks, maar wij kunnen desgewenst een extra training plannen, vaak ook op korte termijn. De meeste trainingen vinden plaats op onze locatie in Duiven, van waaruit wij de regio Arnhem, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en Zevenaar bedienen. Komt u uit een ander deel van Nederland? Ook dan bereikt u ons gemakkelijk met onze directe ligging aan de A12. En in veel gevallen kunnen wij ook een incompanytraining voor u verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Subsidie

Wist u dat SOOB (www.soobsubsidiepunt.nl), het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Transport en Logistiek, het volgen van opleidingen en trainingen stimuleert door het verstrekken van subsidies? Wij informeren u er graag over.

Veiligheidsadvies

Naast trainingen biedt VTA Nederland advies om de veiligheid binnen uw organisatie te vergroten. Met een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) brengen we voor u de actuele situatie in kaart, en we voorzien u van een gedegen Plan van Aanpak. Benieuwd naar wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen? Kijk dan op onze Advies-pagina.